Coordinotes

Coordinotes

We zijn Sarah & Cédric, een koppel uit België.
In 2021 zijn we begonnen met Coordinotes met als doel mensen te helpen bij het ombouwen van hun campervans. Al snel werd duidelijk dat we reisgidsen zouden gaan maken over al onze avonturen om je te inspireren met de mooiste en meest unieke bestemmingen.

Nu, enkele jaren later, hebben we vele reizen achter de rug en hopen we dat je regelmatig gebruik hebt gemaakt van onze reisgidsen.

We doen er alles aan om nog meer te schrijven!

Sarah

Sarah

Hi allemaal, mijn naam is Sarah en ik ben die energieke en vrolijke persoon die probeert het beste uit alles te halen. Ik ben verantwoordelijk voor het schrijven van alle reisgidsen op Coordinotes en het beheren van onze sociale media kanalen. Wat fotografie betreft, sta ik zowel voor als achter de camera en ik maak het merendeel van onze video’s. Voordat we onze jobs opzegden om de wereld rond te reizen, werkte ik als fysiotherapeut.

In mijn vrije tijd ga ik graag klimmen. Als ik zeg dat ik gepassioneerd ben over reizen, bedoel ik dat ik alle prachtige plekken in de hele wereld wil zien voordat ik sterf. En ik voel me de gelukkigste persoon op aarde dat ik mijn zielsverwant heb gevonden om deze uitdaging samen met mij aan te gaan.

Favoriete eten: Mac & Cheese
Favoriete drank: Ice Tea Sparkling
Favoriete dier: Alle katten

Cédric

Cédric

Ik ben Cédric, en ik ben voornamelijk verantwoordelijk voor de technische en grafische aspecten van Coordinotes. Ik zorg ervoor dat de website operationeel is, en ik werk ook als fotograaf waardoor ik dus ook alle beelden verzorg.

Naast Coordinotes en reizen, geniet ik ervan om te gaan eten (en drinken) met vrienden. Daarnaast ben ik nieuwsgierig naar alles wat met technologie te maken heeft. Vaak haal ik dingen uit elkaar om te begrijpen hoe ze werken.

Hiervoor heb ik in sales gewerkt bij een grote keuken fabrikant in België. 

Favoriete eten: Steak met versgesneden frietjes
Favoriete drank: Aperol Spritz
Favoriete dier: Leeuw (Pablo)

Pablo

Pablo

Hallo! Ik ben Pablo. Dankzij mijn personeel dat mij overal naartoe rijdt, kan ik genieten van verse grassprieten uit verschillende landen met de mooiste uitzichten. Ik heb al 17 verschillende landen bezocht! In 2022 werd ik hierdoor door ‘Dag Allemaal’ zelfs uitgeroepen tot de meest avontuurlijke kat van België. 

Favoriete eten: Vitakraft Liquid Snacks – Favoriete drank: Vers getapt kraantjeswater- Favoriete dier: Muis

Waarom Coordinotes

Terwijl we onze camper aan het ombouwen waren, kregen we veel vragen over de ombouw. Daarom wilden we een plek creëren waar we alle informatie en tips over onze bouw konden verzamelen en delen. Maar vanwege onze passie voor reizen en fotografie voelden we de drang om nog meer te doen: we wilden onze avonturen delen en mensen inspireren met onze reiservaringen. Daarom begonnen we notities (notes) te maken van alle coördinaten waar we zijn geweest.

Vandaar de naam ‘Coordi-notes’.

Waarom hebben we een camper gebouwd?