Reizen, fotografie & vanlife

Europa

Tips en trucs

Plan je reis

Laatste reistips

Hulpmiddelen voor reizen

Vanlife tips & trucs

Plan je reis

Over ons

nieuwsbrief

Hallo!

Leuk dat je een bezoekje brengt aan onze blog. Laten we onszelf even voorstellen.

Wij zijn Sarah & Cédric, een creatief koppel geboren en getogen in België maar te nieuwsgierig naar de wereld om alleen maar in ons Belgenlandje te blijven. Onze passie voor reizen en fotografie is wat ons heeft samenbracht en dat is precies wat we met jou willen delen via Coordinotes.

Waarom Coordinotes?

Toen we ons busje aan het ombouwen waren, kregen we veel vragen over de ombouw. Daarom wouden we alle informatie en tips over onze bouw verzamelen en delen op één plaats. Maar met onze passie voor reizen en fotografie voelden we de drang om nog meer te doen: We wilden onze reisavonturen delen en mensen inspireren met onze reiservaringen. Daarom zijn we notities (notes) beginnen maken over alle coördinaten (coordinates) waar we al geweest zijn.

Waarom hebben we een busje omgebouwd?

Op de allereerste dag dat we elkaar ontmoetten, kwamen we er al achter dat we allebei de droom hadden om een busje te verbouwen. Zodra de coronapandemie uitbrak en we begonnen te praten over onze toekomstige reisplannen, voelden we dat dit het teken was om er gewoon voor te gaan en deze gemeenschappelijke droom te vervullen.
Na veel opzoekwerk, brainstormen en fantaseren, besloten we actie te ondernemen. In oktober 2020 kochten we onze Sprinter en maakten we onze plannen voor de verbouwing. En zo is het hele verhaal begonnen.

Wie zijn wij